Yhteystiedot

Käsityöliike Somikki
Kirkkokatu 29
90100 Oulu

08 311 3330

sähköposti somikki@mail.suomi.net
Y-tunnus 0215034-4

AVOINNA

ma-pe 10-17
la 10-14


Tästä verkkokauppaan!

teeteeshop_verkkokauppa1.jpeg

TerveyssukatAlkuperäinen Step-sukkalanka on käsitelty Aloe Veralla ja Jojoba-öljyllä. Tämä käsittely tekee langasta silkin pehmeän ja ihoa hoitavan. Käsittelyn vaikutus kestää jopa 40 pesukertaa. Lisäksi Step-sukkalangasta saa automaattisesti ihanat raitasukat  ja langassa on runsaasti kauniita värivaihtoehtoja.

Aloe Vera ja Jojoba kuuluvat vanhimpiin tunnettuihin lääkekasveihin. Aloe Veraa käytetään menestyksellisesti monissa terveysvaikutteisissa tuotteissa ja lääketieteessä. Aloe Vera kasvi sisältää mm A, C, D ja E vitamiineja, useita mineraaleja ja antioksidantteja. Aloe Vera lääkitsee, hoitaa ja ylläpitää terveyttä. Se myös sisältää tulehduksien syntymistä ehkäiseviä ja kipuja lievittäviä ainesosia.

Jojoba pensaan hedelmästä saadaan korkealuokkaista öljymäistä vahaa, joka imeytyy ihoon täydellisesti ja kosteuttaa sen ilman rasvaisuuden tuntua. Jojoba -öljy on antiseptinen, talineritystä tasapainottava ja se edistää ihosolujen uudistumista. Se myös ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja pitää sen miellyttävän raikkaan tuntuisena. Jojoba -öljy sisältää A, E ja F vitamiineja sekä tyydyttymättömiä rasvahappoja.

Step-sukat 
36,-